KMSH FTON TË GJITHË BASHKËATDHETARËT, TË KONTRIBUOJNË NË GOFUNDME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në kuadër të fushatës së ndërmarrë nga Komuniteti Mysliman i Shqipërisë për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga tërmeti, njoftojmë të gjithë bashkatdhetarët që jetojnë në vende të ndryshme të botës që mund të bëhen pjesë e kësaj fushate duke kontribuuar në mënyrë të shpejtë dhe të sigurtë përmes llogarisë së KMSH-së në GoFundMe.

Nisur nga fakti se me qindra familje kanë humbur shtëpitë e tyre gjatë tërmetit dhe aktualisht janë të akomoduar në çadra ose pranë të afërmve të tyre është jetike mbledhja dhe shpërndarja në mënyrë të përshpejtuar të ndihmave monetare dhe materiale.

https://www.gofundme.com/f/nubws-albania-earthquake-relief-fund?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cp+share-sheet

 

Pin It