“Librat që dua”, libraria që të bën t’i duash librat më shumë

Ishim në studio me Klea Ibrahimin e cila bashkë me motrën dhe prindërit menaxhojnë prej vitesh librarinë “Librat që dua”. Si çdo sipermarrje tjetër, kjo e librave disa çelësa suksesi që libraria i zbaton më së miri, tutijt e shumtë që i ofrohen lexuesve, paketimi fantastik edhe fakti që libri shkon tek lexuesi në një kohë të shkurtër. Një bisedë e sinqertë, plot vrull rinor e pasion për leximi ju pret vetëm pas pak . Spektum, 96.4 mghz, frekuenca e duhur!

https://soundcloud.com/spektrum-group/librat-qe-dua-libraria-qe-te-ben-ti-duash-librat-me-shume

Pin It