Libri dhe kultura – “Illz”-Revistë letrare e Tiranës

Ishim në studio me botuesin e “Illz”-Revistë letrare e Tiranës. Revistë ballkanike në të cilën botohen autorët që përzgjidhen në sajë të vlerave të larta artistike. Për më tepër ndiqeni të plotë bisedën

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-illz-reviste-letrare-e-tiranes

Pin It