LIBRI DHE KULTURA – UMBERTO EKO

LIBRI DHE KULTURËS – UMBERTO EKO DT 23.02.2016

Në këtë flitet për një prej personaliteteve më të mëdha të gjysmës së dytë të shekullit të kaluar dhe të këtij fillimshekulli, për Umberto Ekno. I ftuar gazetari Ejup Lila.

Pin It