Mos i harro ëndrrat e tua!

“Mos i harro ëndrrat e tua dhe lufto për to. Ti duhet ta dish se çfarë dëshiron nga jeta. Vetëm një e bënë të pamundur realizimin e ëndrrave të tua: frika nga dështimi.”

/Paulo Coelho/

Pin It