Moti i vështirë vë në gatishmëri 600 punonjës të OSHEE, numra kontakti për zonat e prekura

 

OSHEE ka ngritur Grupin Qendror të Gatishmërisë në kuadër të rrezikut të zhvillimeve atmosferike, për të cilat janë parashikuar përkeqësim të kushteve të motit këto ditë. Janë 600 punonjës të OSHEE që janë në gatishmëri të plotë, për ti paraprirë situatës së keqe. Nga të gjitha drejtoritë rajonale janë marrë masat pas daljes së urdhrit të administratorit Adrian Çela, tre ditë më parë, për bashkërendim me strukturat e OSHEE në terren dhe ne mbeshtetje nga pushteti vendor, të sigurojë mirëmbajtjen e linjave të furnizimit me energji elektrike të komunitetit dhe në mënyrë të veçantë të furnizimit të hidrovorëve, ujësjellësave të qyteteve dhe fshatrave si dhe eliminimin e nyjeve kritike te ketyre pjeseve te sistemit te rrjetit shperndares.

Nga te dhenat e ores 09.00, raportohet se te gjithe hidrovoret jane ne pune, ndersa probleme shfaqen kryesisht ne zonat rurale.

Nr e kontaktit ne sherbim te abonenteve 24 ore, per rajonet:
Fieri
0694143900

Vlora
033426260
033407400

Rajonet e tjera
Tirana:
044528888
044505269
044505270

Durresi
052902222

Elbasani
054243953

 

Burimi/Top Channel/

Pin It