“Një nënë gjithmonë duhet të mendojë dy herë. Një për vete dhe një për fëmijën e saj”- Sophia Loren

Kur je nënë, nuk je kurrë vetëm në mendimet e tua. Një nënë gjithmonë duhet të mendojë dy herë. Një për vete dhe një për fëmijën e saj.
~ Sophia Loren

Pin It