Një virus në formë mesazhi po qarkullon në iPhone

Një virus në formë mesazhi po qarkullon kohët e fundit nëpër celuluarët iPhone ku shkruan se Apple ID juaj do të skadojë. Kjo nuk është gjë tjetër veç se një virus.
Shumë përdorues të telefonave Apple kanë filluar të ankohen për virusin në formë mesazhi, i cili kërkon nga ata për ta klikuar në një link. Përmes këtij linku dikush tenton të vjedhë llogarinë tuaj dhe fjalëkalimin.

Apple asnjëherë nuk ka kontaktuar me përdoruesit për t’u treguar se llogaria e tyre do të skadojë. Nëse pranoni një mesazh të tillë, injoroni duke mos klikuar në të.

Pin It