PD mungon, bie propozimi i 2 drafteve

1267-1024x683

Siç edhe paralajmëruan, demokratët nuk morën pjesë dje në mbledhjen e radhës të tryezës, për shkak të ngërçit të krijuar tashmë lidhur me dy kërkesat e opozitës për konsensus më të gjerë se 84 vota për emërimet në institucionet kushtetuese dhe zbatim të përpiktë të rekomandimeve të Venecias

Partia Demokratike kërkon që tryeza e ekspertëve për reformën në drejtësi të mos mblidhet më, duke propozuar kalimin e debatit në nivel politik. Gjithashtu, një tjetër insistim i demokratëve është edhe ai që Venecias t’i drejtohen me dy drafte, propozim i cili nuk ka gjetur mbështetje.

Pin It