Podride, automjeti më i vogël në botë

‘Podride’është automjeti më i vogël që ekziston në botë dhe i ngjason një biçikletë me strukturën e makinës që është shumë praktike për përdorim të përditshëm.

‘Podride’ mendohet që të jetë ndër mjetet që do të përdoren më shumë nga njerëzit dhe nuk do të ketë një kosto shumë të lartë.

Ky mjet ka avantazhe për njerëzit që dëshirojnë të kenë një mjet sa më praktik, i cili mund të përdoret në ditë me diell dhe shi. Shpejtësia e saj arrin deri në 25km/h dhe mund të marrë kthesat me lehtësi pa u munduar për ekuilibrin.

Ky automjet mund të përdoret pa patur nevojën e një patente.

Pin It