Ramazani, një pranverë për shpirtin

Ramazani është një pranverë për shpirtin e besimtarit që ia mbush zemrën me mëshirë, dhembshuri, dëlirësi dhe dashuri.

Agjërimi është disiplina e syrit, e shpirtit, e ndërgjegjes…Ai na ndihmon të zotërojmë vetveten, të frenojmë ndjenjat e të largohemi nga veprat e padrejta.

Agjërim të lehtë e të pranuar!

Pin It