Rehati në burg…

Perceptimi që njerëzit kanë për burgun është ai i një vendi të errët, të izoluar dhe me kushte aspak normale që synon të rehabilitojë edhe kriminelët më të mëdhenj.

Megjithatë jo në çdo vend të botës, burgjet janë të tillë.

Në shtete të ndryshme hasen burgje të modeleve të ndryshme, duke filluar nga “burgjet e hapura” që nuk rrethohen me tela me gjemba, deri të ata me me kushte mjaft të mira jetese dhe argëtimi.

Më poshtë do të shikoni disa nga 11 burgjet më komodë të botës:

1. Burg në Austri

2.Burg në Norvegji

3.Burg në Suedi

4.Burg në Spanjë

5.Burg në Uells

6.Burg në Zvicër

7.Burg në Indonezi

8.Burg në Norvegji

9.Burg në Bolivi

 

 

Pin It