Selfie që mund të transformohet në vizatim

mmm

Falë një roboti të vogël, një selfie mund të transformohet në vizatim. Roboti Ioio është i aftë të realizojë një skicë me laps, duke nisur nga një foto e çdo personi.Ai ka një formë trekëndore, dhe është krijuar nga Creative Labs i Google.

Selfie transformohet në vizatim falë lapsit që komandohet nga Android, dhe një algoritmi që transformon të dhënat duke ekzaminuar pamjet.

Ky eksperiment është parë për herë të fundit në Mobile World Congress të Barcelonës .Pasi bën një selfie të gjitha të dhënat konvertohen në koordinata trekëndore, dhe vizatohen në letër falë një lapsi të veçantë.Në total i gjithë veprimi kërkon tre minuta.

Pin It