Borxhi publik: Shqipëria e para në rajon

Në renditjen e fundit të raportit periodik për zhvillimet ekonomike në rajon, Komisioni Evropian, radhit Shqipërinë së bashku me Malin e Zi si dy vendet me borxhin publik më të lartë. Borxhi publik i...

Besimtarët myslimanë festojnë festën e Fitër Bajramit

Mijëra besimtarë myslimanë falën sot namazin e Fitër Bajramit në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në Tiranë dhe qindra mijëra të tjerë në sheshet kryesore të çdo qyteti të vendit. Festimet e kësaj dit...

Ramazani, çelësi për një falenderim të sinqertë…

Të falenderosh atë, do të thotë të pranosh se mirësitë vijnë drejtëpërdrejtë prej atij, pra të çmosh vlerën e tyre dhe të perceptosh nevojën që ka njeriu për to.. Kështu është edhe agjërimi në Ramaza...

Lista e 6 finalistëve të Man Book International 2018

Në faqen zyrtare të Man Booker, një nga më prestigjiozet e botës bëri me dije 6 finalistët e tij, ajo që njihet si lista e shkurtër. Njëri prej tyre do të marrë një njohje në nivel planetar si dhe sh...

Cilët do të jenë smartfonët e 2018-ës?

Sipas vlerësimeve në 2018-ën mund të presim Samsung Galaxy S9 dhe S9 + dhe LG G7 dhe G7 + në shkurt dhe mars 2018. Disa nga telefonat më të mirë në Kinë mund të paraqiten në pranverë. Xiaomi do të je...