BSH: Rënia e besimit përkeqësoi rritjen ekonomike

  Banka e Shqipërisë, në prezantimin e raportit mujor të politikës monetare, ka zbardhur arsyet që kanë kushtëzuar ritmet e ulta të rritjes ekonomike si dhe inflacionin në kufinjtë e zeros. “Inf...

35 borxhlinjtë e këqinj, vendimi i BSH muajin tjetër

Në fund të marsit 2016 Banka e Shqipërisë do të hartojë një plan të detajuar për trajtimin e 35 mbajtësve më të mëdhenj të kredive të këqija. Të dhënat zyrtare tregojnë se 35 kompanitë në fjalë, emra...