Google ju lejon t’i editoni dokumentet me zë

  Përdoruesit e Google Docs në Web kanë tani mundësi të editojnë dhe formatojnë dokumentet pa prekur fare tastierën, por vetë me zë. Përdoruesit mund të diktojnë ndryshimet që duan të bëjnë tek ...