Google ju lejon t’i editoni dokumentet me zë

 

Google-Voice-620x330

Përdoruesit e Google Docs në Web kanë tani mundësi të editojnë dhe formatojnë dokumentet pa prekur fare tastierën, por vetë me zë. Përdoruesit mund të diktojnë ndryshimet që duan të bëjnë tek një dokument duke dhënë disa kompani të caktuara.

Pasi të mundësoni shkrimin me zë tek menuja e mjeteve, ju mund të thoni komandat si “kopjo” ose “shto një tabelë”, pa prekur asgjë në tastierë.

Google ka listuar të gjithë komandat në sajtin e saj Google Docs. Nëse jeni të interesuar të provoni këtë veçori të re, shkoni tek shfletuesi Chrome dhe hapni aplikacionin Google Docs.

Pin It