Google i jep fund “First Click Free”

Google i jep fund politikës “First Click Free”, që të jepte mundësinë të lexoje tre lajme falas para se të paguaje, duke inauguruar kështu “Flexible Sampling”. Lajmi bëhet i ditur nga vetë kompania, ...

Copyless Paste, risia e Chrome për telefonë

Google po zgjidh një nga problemet më të mëdha të Chrome për telefonët. Të kopjosh e më pas të ngjitësh një informacion në telefon apo tablet, është më e komplikuar se në kompjuter apo laptop, sidomo...

Këto janë aplikacionet më të pëlqyera të 2016-tës

Ndër shumë bilance që bëhen çdo fundvit, nuk mungon edhe lista e aplikacioneve më të dashura të 2016-tës për iPhone dhe Android. Aplikacionet e listës së krijuar nga “the Time” janë ato që pasurojnë ...