KONFERENCA SHKENCORE “25 VJET DRITA ISLAME”

Me rastin e 25 vjetorit të themelimit të organit të parë mediatik të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, revistës “Drita Islame”, KMSH organizon Konferencën Shkencore me temë: “25 VJET DRITA ISLAME”....

Një çerek shekulli “Drita Islame”

Revista “Drita Islame” shënon sot 25-vjetorin e daljes së saj për botim. Për një çerek shekulli kjo revistë e përmuajshme i ka shërbyer ringjalljes së besimit islam dhe jetësimit të tij në fusha të n...