Microsoft gjen zgjidhjen për të gjithë gjumashët

Microsoft ka krijuar një aplikacion të ri alarmi për të zgjuar të gjithë ata që vështirësohen në zgjim. Aplikacioni, i quajtur ‘’Mimicker Alarm’’, mund të fiket vetëm nëse përdoruesit kryejnë një nga...

Kur duhet të flejë fëmija juaj ?

  Shëndeti i fëmijës tuaj varet edhe nga gjumi që fëmija juaj bën.  Një gjumë i mirë u sjell atyre  gjendje psikologjike dhe humor më të mirë.  Sipas ekspertëve prindërit duhet të gjejnë orarin ...