Lider është ai i cili…

“Lider është ai i cili, nga rrëmuja sjell thjeshtësi, Nga mos marrëveshja sjell harmoni… Dhe nga vështirësia, sjell mundësi.” /Albert Einstein/

Kur natyra mund civilizimin..

© crackoala © Ethan Welty © Jane Qing © castlemaineindependent © AndyBrii © Rosanne de Lange © Kyle Telechan © brokenview © Jason Wallace © messynessychic © englishrussia © Marsel Van Oosten  © Pierr...

E dua Jezusin, e dua Muhamedin, e dua Paqen

Nga Gazmend Aga, Nënkryetar i Komunitetit Mysliman Në këtë kohë krize vlerash, shqiptarët kanë ende të pakonsumuar gurin e çmuar të dialogut ndërfetar. Për një vend të vogël si i yni, harmonia ndërfe...

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit. Ceremonia e Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë myslimanë falën namazin e Kurban Bajram...

Lulet e pelqejnë muzikën, po çfarë muzike se?

Shumë studime kanë treguar se lulet dhe bimët e gjelbra janë te ndjeshme ndaj tingujve të muzikës. Edhe pse nuk mund të reagojnë menjëherë, duket se ato rriten dhe çelin më shpejt. Një shkencëtar iu ...