Fruti që ju qetëson nervat dhe përmirëson humorin

  Ndodh që përjetoni zënka të ndryshme dhe humori juaj prishet. Megjithatë edhe per këtë ka një zgjidhje, një nga këto janë frutat. Ngrënia e bananeve është “ilaçi” kundër depresionit si dhe qet...