Vlorë, IKMT shemb 100 objekte

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit do të shembë më shumë se 100 objekte të ndryshme banimi dhe shërbimi në qytetin e Vlorës. Objektet do të prishen në kuadër të projektit për “ndërtimin...