Instagram-i heq reklamat për produktet e dobësimit

Instagram merr masa drastike për postimet që lidhen me prodhimet për humbjen e peshës dhe të kirurgjisë kozmetike. Postime të caktuara do të fshihen për përdoruesit nën 18 vjeç, ndërsa të tjera që pr...

Instagram do të zgjasë kohën e videove

Instagram shumë shpejt do t’u japë mundësinë të postoni video deri në 1 orë të gjata në një përpjekje për t’i marrë në YouTube, sipas një raporti të ri. Aplikacioni i fotove, aktualisht të jep mundës...

Instagrami tani punon edhe pa internet

Ju mund të hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” (të heqësh pëlqimin) apo “unfollow” (nuk e ndjek më). Sigurisht që ka edhe një kleçkë, përndryshe të gjithë do t...

Me Instagram tashmë mund të bëni edhe shopping

Instagram është duke testuar një mënyrë të re të blerjes së produkteve nëpërmjet aplikacionit në iOS. Për të blerë ndonjë produkt në Instagram do të shfaqet një link ‘Shop Now’ që do të lidh produkti...

WhatsApp “kopjon” nga Snapchat

Versioni i ri i Whatsapp i vlefshëm përmes përditësimet në ‘store’ është lëvizja e fundit e Facebook për të kopjuar disa nga rivalët e tij. Këto përditësime përfshijnë redaktim dhe shkrim në foto. Gj...

Instagram ka një inbox sekret, ja si ta gjeni

Ekziston një tjetër inbox që fshihet në aplikacionin Instagram. Njësoj si Facebook, edhe Instagram ka një vend sekret ku fsheh mesazhet nga njerëz që nuk janë miqtë tuaj. Për të gjetur këtë vend sekr...