Instagrami tani punon edhe pa internet

Ju mund të hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” (të heqësh pëlqimin) apo “unfollow” (nuk e ndjek më).

Sigurisht që ka edhe një kleçkë, përndryshe të gjithë do të fillonin ta përdornin Instagram-in pa internet dhe nuk do ta rimbushnin kurrë më telefonin.

Tek “search” do të mund të shikoni vetëm ato foto dhe profile ku keni hyrë përpara.

Sa për “unlike” dhe “unfollow”, ato do të hyjnë në veprim sapo të hyni në një zonë ku ka internet.

Pin It