Çfarë ndodh në 1 minutë në internet?

-dërgohen 204 milionë e-maile -100 000 kërkesa për t’u bërë shok në facebook -4 milionë kërkime në Google -13.8 milionë mesazhe në whatsApp -ngarkohen 75 orë filmime…

Instagrami tani punon edhe pa internet

Ju mund të hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” (të heqësh pëlqimin) apo “unfollow” (nuk e ndjek më). Sigurisht që ka edhe një kleçkë, përndryshe të gjithë do t...

Kështu dallohet një lajm i rremë në internet

  Interneti përmban shumë lajme, midis tyre ka dhe të pavërteta e që shpesh mund të krijojnë konfuzion. Më poshtë do të gjeni disa këshilla sesi ta dalloni një lajm të rremë. Kontrolloni për faq...