Kosova turistike prezanton veten në Japoni

Informacione për Kosovën si një destinacion i ri premtues turistik, do të shpalosen për tregun japonez. Tre operatorë turistikë dhe Shoqata e Turizmit Alternativ të Kosovës do të marrin pjesë si eksp...

Japoni: Tokio zbardhet nga dëbora pas 54 vitesh

Qyteti i Tokios në Japoni është mbuluar me dëborë pas 54 vitesh. Qytetarët janë mrekulluar nga ky fenomen , gjë e cila i ka gjetur edhe të papërgatitur pasi temperaturat kanë shkuar nga 10 deri në 17...

Japoni: Shembet autostrada me pesë korsi

Në Japoni është shembur një pjese e një autostrade me pesë korsi në qytetin Fukuoka duke hapur një gropë të madhe. Sipas mediave raportohet se nuk ka patur të lënduar nga shembja e rrugës, por vetëm ...

Japoni, veçoritë e një sistemi arsimor unik

Populli japonez është i njohur për inteligjencën, shëndetin e fortë dhe edukatën. Por pse ky komb është kaq i veçantë dhe i ndryshëm nga pjesa tjetër e botës? Përgjigja qëndron tek sistemi i tyre ars...