Kujdes me kripën, trupi jep shenja kur po e teproni

Ndoshta mendoni që futja e kripës në organizëm është në nivelin normal, mirëpo në menynë tuaj shpesh gjenden artikujt të cilët kanë burime të mëdha dhe të fshehura kripe. Futja e tepërt e kripës në o...

Konsumoni shumë kripë, çfarë ndodh?

Kripa përtej shijes që u jep ushqimeve, shkakton edhe probleme në shëndet. “Nëse ha shumë kripë për një periudhë disa mujore, ti dehidraton trupin dhe rrit tensionin e gjakut.Kjo gjë e rrit disa herë...

Studim: Duhet të shtoni kripë në kafenë tuaj

  Duket e çuditshme, por në fakt është i vlefshëm. Kripa nuk do të shtojë kaloritë, siç e bën sheqeri, apo kremi në kafe, por do të zbusë shijen e hidhur të kafesë. Nuk po flasim për të hedhur s...