Disa parime Islame për mirëqenien ekologjike

“Nëse një musliman mbjell një pemë apo hedh një farë, dhe pastaj një zog, njeri apo kafshë ushqehet me të, kjo për të konsiderohet si bamirësi (sadaka).” [Buhariu] Profeti Muhamed a.s, po kalonte pra...

Reduktimi i qeseve plastike, nuk do të jepen më falas

Qeset plastike në markete e pika shitjesh nuk do të jepen më falas, por do të shiten bashkëe me produktet. Qëllimi i kësaj mase është reduktimi i përsorimit të qeseve plastike për të mbrojtur shëndet...