Kuajt i shohin ngjyrat ndryshe nga njerëzit, ja sesi

  Nëpër garat britanike me kuaj u zbulua se kuajt i shohin pengesat ndryshe nga njerëzit. Aktualisht, bordi për hedhjen është pikturuar portokalli, por hulumtimet kanë treguar se kuajt e shohin ...

Si ndikojnë ngjyrat në gjendjen tuaj emocionale?

Perceptimi jonë ndaj ngjyrave të ndryshme caktohet nga mënyra të ndryshme, siç janë traditat kulturore apo edhe nga vet natyra. Ngjyra e kuqe njihet si ngjyrë e cila e rrit ritmin e pulsit. Prandaj, ...

Disa fakte interesante mbi ngjyrat

  Përse lapustilët janë më së shumti të verdhë? E verdha është ngjyra më e popullarizuar, sepse është më e qarta. Ndërkohë, kur pjesë të një teksti theksohet me këtë ngjyrë dhe fotokopjohen, vijëzimi...