Futbolli nuk luhet vetëm për para

Çdo ditë e më shumë, futbolli kinez po arrin të transferojë lojtarë të rëndësishëm nga klubet europiane. Oscar, John Obi Mikel dhe Carlos Teves janë emrat më të fundit që kanë vendosur ta vijojnë kar...

LIBRI DHE KULTURA – Manifest për lumturinë

  Në këtë takim patëm kënaqësinë të flisnim për librin “Manifest për lumturinë” të shkrimtarit Italian Stefano Bartolini. Bisedë në studio me specialistin e komunikimit Arlind Cara. ...