PE, Kukan: Trepça të zgjidhet me dialog

Çështja e Trepçës është shumë e rëndësishme dhe duhet zgjidhur përmes dialogut ndërmjet Beogradit e Prishtinës. Shefi i delegacionit të Parlamentit Evropian për marrëdhëniet me Serbinë, Eduard Kukan,...