13 përdorime fantastike të limonit

Limoni ka një vend të rëndësishëm në kuzhinë dhe jo vetëm. Më poshtë do të lexoni disa përdorime të tjera të limonit. 1.Ndihmon tretjen Shtoni disa feta limoni në një kanë ujë dhe pijeni çdo mëngjes ...

Mos i hidhni lëkurat e limonit, përdoren edhe si ilaç

Lëkurat e limonit janë të përdorshme jo vetëm në ëmbëlsira, por në të njëjtën kohë shërbejnë edhe si ilaçe. Lëkura e limonit përmban sasi të ulët sheqeri, është e pasur me minerale alkaline, ndaj në ...