Limoni nuk e ka vendin vetëm në kuzhinë, mësoni 7 përdorimet e tjera të tij

1.Mbushni një shishe me ujë, hidhni pak limon dhe sodë buke, lëreni gjithë natën dhe të nesërmen pastroni me të.

2. Nëse doni një dërrasë të pastër ku prisni frutat apo perimet duhet ta pastroni me limon dhe kripë.

3.Largoni erën e pakëndshme nga atletet tuaja duke vendosur lëkurë limoni.

4. Pini çdo mëngjes esëll  ujë të ngohtë me limon dhe mjaltë

5.Pastroni lavamanin me limon.

6.Me limon mund te pastroni xhamat

7. Hiqni njollat në fytyrë me pak limon.

 

Pin It