LIBRI DHE KULTURA – Panairi i 19-të i Librit

  Në këtë takim në emisionin “Libri dhe Kultura” folëm për panairin e 19-të të librit. E ftuar kryeredaktorja e shtëpisë botuese “Pegi”, Aida Baro na tregon më shumë për ...

LIBRI & KULTURA – PËRKTHIMI

LIBRI & KULTURA – PËRKTHIMI (15.12.2015) Ky emision flet për përkthimin; për rëndësinë e tij; për rëndësinë e përkthimeve cilësore dhe për problemet që sjellin përkthimet e këqija. Gjithash...