LIBRI & KULTURA – PËRKTHIMI

LIBRI & KULTURA – PËRKTHIMI (15.12.2015)

Ky emision flet për përkthimin; për rëndësinë e tij; për rëndësinë e përkthimeve cilësore dhe për problemet që sjellin përkthimet e këqija. Gjithashtu për vështirësitë e përkthimit dhe për aventurat me të cilat haset përkthyesi. Për të folur për këto çështje I ftuar në studio përkthyesin Orland NOVAKU.

Pin It