Kultura tërheq, 173 mijë spektatorë nëpër shfaqje

Shqiptarët, por dhe të huajt që vizituan vendin tonë gjatë vitit 2017 kanë preferuar të kalojnë më tepër kohë për të shijuar shfaqje dhe ekspozita në institucionet kulturore të vendit. Të dhënat e fu...