Pse janë të shëndetshme hurmat arabe?

Përveç shijes së tyre karakteristike, hurmat e Arabisë janë tejet të shëndetshme dhe i ofrojnë organizmit një sërë përfitimesh. Hurmat e Arabisë janë një burim i pasur fibrash të shëndetshme, mineral...

Konsumoni shumë kripë, çfarë ndodh?

Kripa përtej shijes që u jep ushqimeve, shkakton edhe probleme në shëndet. “Nëse ha shumë kripë për një periudhë disa mujore, ti dehidraton trupin dhe rrit tensionin e gjakut.Kjo gjë e rrit disa herë...