Ushqimet që duhen shmangur në ditët e nxehta

Me rritjen e temperaturave duhet pasur kujdes edhe në ushqimet që zgjedhim të konsumojmë. Më poshtë do të lexoni disa nga ushqimet që duhen evituar gjatë verës. Të skuqurat Në fakt do të ishte mirë t...

Orari i zgjimit përcakton kaloritë që merrni

Studimet kanë treguar se të qenit një person që zgjoheni herët në mëngjes ju bën edhe më të ndërgjegjshëm. Sipas një studimi të fundit të botuar në revistën “Obesity” dhe “New York Times” thuhet se k...