Tastiera e kompjuterit, burim virusesh

  Viruset nuk vinë vetëm në sezonin gripit, në të njëjtën kohë mund t’i marrim në autobus, makinë, market si dhe nga tastiera e kompjuterit. Një studim thotë qe tastiera apo kompjuteri juaj është 20 ...

Krujë, uji i ndotur me virusin esheria koli

Banorët e qytetit të Krujës janë përballur sot me një situatë të rëndë, pasi uji i pijshëm ka ardhur i ndotur në çezma. 100 prej tyre kanë përfunduar në spitalin e qytetit. Qytetarët sapo kanë konsta...