Talenti…

“Në qoftë se nuk e nxit talentin dhe gjeninë në rini, ai humbet e fillon dhe e bren edhe të zotin. Talenit, që të mos humbasë duhet drejtuar në shinat e duhura, duhet përkrahur.”

/Carlos Ruiz Zafon/

 

Pin It