Tifozët e teprojnë: Thirrje “ Bjeruni nga kaviljet” dhe “ Për ne kjo ndeshje është si një luftë etnike” ,Video:

Foto LaPresse 09-02-2014 Cronaca SportIl derby tra Roma e Lazio infiamma il tifo nella foto: l'arrivo dei tifosiPhoto LaPresse 09 Feb. 2014 News Sport Derby between Roma and Lazio in the photo: fans arriving at stadium

Përpara ndeshjes Lacio – Roma që luhet ditën e diel tifozët e Lacios janë munduar të karikojnë lojtarët në kompleksin stërvitor Formelo. Lojtarët të cilët dëgjonin me vëmendje dhe duartrokisnin fjalimin e një prej krerëve të tifozëve ultra të Lacios. Në këtë fjalim janë dëgjuar thirrje si “ bjeruni nga kaviljet” dhe  “për ne është një luftë etnike”. Për më tepër ndiqni videon e mëposhtme:

Pin It