Visare Shqiptare -1001 Aventura Shqiptare

Erilda dhe Geraldo, dy menaxherët e ‘ 1001 Aventura Shqiptare’ ishin në studion e “Visare Shqiptare” për të folur mbi këtë agjensi turistike.

Si nisi 1001 aventura shqiptare, përse zgjodhën qytetin e Beratit, ku organizohen guidat nga kjo agjensi, këto e shumë pyetje të tjera i folëm në këtë bisedë.

Për më shumë mund ta ndiqni bisedën në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/visare-shqiptare-1001-aventura-shqiptare

Pin It