Viti i ri shkollor, shpërndarja e teksteve nis më 25 gusht

tekstet-c1200x600

Viti i ri shkollor 2016-2017 për sistemin e arsimit parauniversitar në mbarë vendin do të nisë më datë 13 shtator.

Ndërkohë që sa i përket shitjes së teksteve, pritet që të fillojë në mesin e kësaj jave, përkatësisht më 25 gusht.

Sipas udhezimit të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, shitja e teksteve shkollore do të vijojë deri më 12 shtator, ku të gjithë librat duhet të kenë detyrimisht pullën dhe hologramën e MAS-it.

 

Pin It