Volkswagen prezanton makinën pa shofer

Kompania e automobilizmit Volkswagen ka sjellë makinën pa shofer. Makina është përshkruar si një kryqëzim midis një tosteri dhe Apple iMac me rrota”.

Kompania  bën të ditur se makina, e cila do të ketë funksionojë vetëm me energji elektrike do të dalë në shitje në vitin 2025.

Kompania gjermane po përpiqet që të pozicionojë veten në pararojë të teknologjisë së re për të rimarë veten pas skandalit me emetimin e naftës.

Pin It