10 Arsyet pse bebet janë më të zgjuara se sa i mendonim

bebe-12-meses

Bebet janë krijesat, për të cilët ne shqetësohemi kur ato qajnë dhe kanë nevojat më bazike. Por, keni menduar ndonjëherë se inteligjenca e tyre është me zhvilluar seç mund ta përceptojmë vetë ne.

Më poshtë  ju prezantojmë me 10 karakteristikat që i bëjnë bebet  te zgjuara më shumë  nga sa i mendonim.

1-Bebet e kuptojnë kur u flitet një gjuhë e huaj

2- Bebet mund të kuptojnë emocionet e ndryshme

3-Truri i bebeve zhvillohet kur ata luajnë muzikë.

4-Bebet e vogla mund të kuptojnë fjalët.

5-Bebet  mund të shprehin simpati

6- Bebet e adhurojnë dhurimin

7-Bebet vlerësojnë dispilinën

8- Bebet mësojnë nëpërmjet kopjimit

9-Bebet mund të  njohin veten

10-Bebet lindin duke ditur si të notojnë dhe instiktivisht mbajnë frymën në ujë.

Pin It