400 ekspertë në Beograd për sfidat e energjisë në Ballkan

Në kryeqytetin serb, Beograd, në 17 dhe 18 mars zhvillohet Konferenca e Gjelbër Botërore me fokus sfidat e energjisë në Ballkan. Tre vitet e fundit, mbi 400 ekspërtë i janë bashkuar takimit, ndërsa kësaj here përfaqësohet dhe Shqipëria me projektet e së ardhmes në fushën energjetike. Në aktivitetin 2-ditor parashikohet pjesëmarrja e 180 vizitorëve.

Pin It