Cikloni në Ishujt Fizhi , 900 mijë banorë në rrezik

et5oqucgp2tipvrffimb

Ishujt Fizhi kanë shpallur gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të ciklonit Winston, i shoqëruar nga erëra të forta deri në 285 kilometra në orë. Fluturimet ndërkombëtare janë anuluar dhe autoritetet u kanë bërë thirrje banorëve që të gjejnë streha të sigurta. Në ishujt aziatikë jetojnë rreth 900 mijë banorë, ndërsa qeveria njofton se është gati të përballet me pasojat.

Pin It