Studimi: Bërja e një tatuazhi rrezikon shëndetin

Boja nuk është e vetmja gjë që mbetet kur bëni një tatuazh. Tani, një studim i ri ka zbuluar se grimca të vogla metalike nga gjilpëra e tatuazhit hyjnë në lëkurën tuaj dhe udhëtojnë drejt nyjeve limf...

Teknologjia, ky armik i fëmijëve

Akademia Amerikane e Pediatrisë dhe Shoqëria Kanadeze e Pediatrisë konfirmojnë se fëmijët nga 0 në 2 vjeç nuk duhet të përdorin në asnjë mënyrë teknologjinë celulare; për fëmijët nga 3 deri në 5 vjeç...

Mjekësi: Rreziku që vjen kur i lidhni foshnjet

Shumë prindër ndjekin metodën e lidhjes te fëmijët e sapolindur. Por çfarë thonë mjekët  australianë për këtë? Praktika e lidhjes së bebes, shumë e ndjekur edhe në Shqipëri, mund të çojë edhe në nevo...

Studim: Pirja e çajit parandalon demencën

Një studim i ri thotë se konsumimi i një filxhani çaj çdo ditë mund të ulë rrezikun e zhvillimit të demencës.Kjo pije zvogëlon gjasat e prekjes nga kjo sëmundje mendore me 50%, kanë zbuluar shkencëta...