“Çorodia”, katastrofat e mendjes në një libër unik nga Dorina Hoxha

Ishim në studio me publicisten Dorina Hoxha e cila prezantoi ekskluzivisht në studion tonë librin e saj të parë “Çorodia”.
Një libër publicistike korrenspondencë me shtypin i cili vjen për lexuesin pas një pune të gjatë gati 5-vjeçare. Në libër trajtohen çështje sociale që na prekin të gjitha, por me tisin e hollë të penës së autores marrim magjinë e një shkrimi që vlen për kohërat e hapësirat tej kësaj që jetojmë ne.  Kritike e vetes me një botëkuptim sa psikologjik aq dhe ndjesor, shumë afër të vërtetës dhe gjithnjë në kërkim të vetes,duke na nxitur të jemi të ndershëm e të vërtetë, autorja na zgjon ndjesinë e lutjes, të shpresës dhe pafundësisë. Dëgjojeni të plotë intervistën. Spektrum frekuenca e duhur, 96.4 mhz!

Pin It